donderdag 18 februari 2016

Snap je?

Wat leuk deze filmpjes van Het Klokhuis!
Is het nou jou of jouw? Dan of als?

 


En zo zijn er nog veel meer op hun You Tube kanaal!

1 opmerking:

wouter Revens zei

Gevogelte in een 5 kilo afvallen dieet.

Kies als algemene stelregel liever voor kalkoen dan voor kip en liever voor wit vlees dan voor donker vlees. Verwijder het vel want dit is vet. Wat is er mis met kip? Borststuk bevat veel minder vet dan donker vlees. 23 procent van energie in kippenborst (zonder vel) bestaat uit vet en 43 procent van de energie van donker vlees (zonder vel) bestaat uit vet. Kippenbout is net zo vet als veel soorten rood vlees. 47 procent van de energie van kippenpoot bestaat uit vet, waardoor het vetter is dan kwaliteitslendenstuk, ribkarbonade of gestoofd rundvlees. Het bevat bijna net zoveel vet als varkenshaas of hamlappen zonder vetrandjes. Kippenvleugels bevatten vet, ook als ze gegrild zijn; ze bevatten nog meer vet, namelijk 39 procent, als ze worden gebraden. Niet goed om afvallen om die reden!

Niet alle kalkoen is gelijk in samenstelling. Vermijd kalkoen waarin boter, olie of kalkoenbouillon is verwerkt. Vermijd ook gevulde kalkoen: de vulling is namelijk erg vet. Daarin ga je zekers niet in afvallen.

Het beste rundvlees om 5 kilo af te vallen.

zelfs als het vet er af is gesneden, is rundvlees nog steeds tamelijk vet, zeker in vergelijking met de vetverbrandende voedingsmiddelen. U mag 140 gram van de volgende soorten een of twee keer per week eten, dat is 170 gram rauw (een lapje ter grootte van uw hand).

Kies uit het magerste rundvlees: gemiddeld 35% vet om 5 kilo blijvend af te vallen.

Chateaubriand, Lendenbiefstuk, Lendenlappen, mager runder gehakt, mager rundertartaar, rosbief.

Vermijd vetter rundvlees: gemiddeld 60% vet.

Doorregen runderlappen, Ossentong, Ribstuk, Sukade lappen.

Kies bij de supermarkt vlees dat niet doorregen is en weinig vet randjes heeft. Wees voorzichtig bij het lezen van gehakt. Half om Half gehakt is veel vetter dan mager rundergehakt. rundergehakt bevat de helft minder vet energie dan half om half gehakt.

5kiloafvallen

Wilt u Blijvend Afvallen En Resultaat Verzekerd Zijn.. Wacht Niet Langer En Neem Vandaag De Beslissing En Click Hier!

http://bit.ly/1mKTzQo