dinsdag 11 augustus 2009

Weekopdracht: Have Sex!

Weekopdracht: "Have sex!" (met een partner of gewoon lekker met jezelf)
Eens een heel ander soort opdracht dan normaal. Of tja...eigenlijk ook niet. Een goede vrijpartij en het krijgen van een orgasme is namelijk heel goed voor je gestel. Het is goed voor je gevoel van eigenwaarde en ook voor je lichaam.
Dus de opdracht voor deze week is: ga lekker sexen! Met een partner of gewoon lekker met jezelf. Minimaal 1x deze komende week, maar we gaan natuurlijk voor meer. Voor velen is dit een hele simpele opdracht, aangezien ze het al vaak doen. Voor anderen is het misschien een hele lastige opdracht, omdat ze in het slop zijn geraakt in de love-making-department. En als je éénmaal in zo'n impasse van geen sex zit, is het misschien moeilijk om eruit te komen. Dit is het moment! En als je geen zin hebt....nou, dan maak je maar zin! Zo simpel kan het zijn. Je zult zien dat het je goed doet.

Geen smoesjes als hoofdpijn, moeheid, stress. Sex helpt namelijk heel goed tegen dit soort klachten.
Zie het artikel van Vrouw Blog hieronder:
Zeg je abonnement op de sportschool maar af en bestel een dozijn vibrators. Klaarkomen is namelijk hartstikke gezond! In Elsevier lezen we "een orgasme is het effectiefste en de prettigste vorm van fitness die er is'. Tijdens de geslachtsgemeenschap verbrandt een mens tussen de 100 en 200 calorieën, evenveel als wanneer hij/zij 15 tot 30 minuten zou hardlopen.
Tijdens het vrijen komen ook allerlei hormonen vrij, waaronder oxytocine. Tijdens een orgasme zit er tot vijf keer meer van dat hormoon in het bloed. Het zorgt voor een emotionele verbondenheid tussen partners, maar ook voor de productie van natuurlijke, pijnstillende stoffen in het lichaam. Daarnaast doet het ook de bloeddruk en hartslag stijgen. Met als gevolg dat seksueel actieve mensen minder kans hebben op fatale hartproblemen. En er zijn ook tekenen dat oxytocine herstel kan bevorderen. Verder blijkt dat dankzij het vrijkomen van pijnstillende stoffen chronische pijnpatiënten na een orgasme minder last hebben van hun hoofdpijn, rugpijn of artritis. Depressieve mensen zijn minder depressief en angstige mensen minder angstig. Ook het stressniveau daalt na een vrijpartij.

Veel plezier deze week ;-)!

Geen opmerkingen: