donderdag 26 maart 2009

Ook nog naar Peru!

Nu heb ik dus net mijn reis naar Bali geboekt en nu kreeg ik gisteren te horen dat ook de reis naar Peru doorgaat. Dus als ik terug ben van Bali heb ik nog 5 dagen thuis en dan vertrekken we al weer naar Lima! :-)
Het moet niet gekker worden!
Dirk en ik gaan 8 leerlingen (16-17 jaar) van de school waar hij werkt, begeleiden op hun uitwisselingsreis naar een Peruaanse school. Ik heb er super veel zin in. We worden daar ontvangen en rondgeleid door het schoolpersoneel van de uitwisselingsschool, dus we zullen lekker veel te zien krijgen. De rijkere Peruaanse leerlingen van de school waar wij heen gaan, geven zelf ook elke week les op een schooltje in een armere wijk en de Nederlandse leerlingen zullen daar dus ook mee naar toe gaan en wij dus ook. Super interessant allemaal! Wat een geluk dat ik mee kan!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

jeetje meid ik zou graag nu even in jouw schoenen willen staan wat ontzettend gaaf zeg! veel foto's maken!

corinnexxx

D@nielle zei

wow wat ga jij leuke weken tegemoet !

Linde zei

jaloerzzzz!!!!

Heidi zei

Ben jij een bofferd of niet.

Annemarieke zei

heerlijk voor jullie!!!
geniet van de komende weken, met heeel veel zonneschijn..en neem dat vooral mee terug aub..kan het hier ook wel gebruiken.

geniet ervan! met heeel veel pics!
enneh als je op schiphol komt...ze hebben er nu een chocoladecafe geopend!! groetjes...

Viv zei

klink goed zeg!!! Een vriendin van mij zit op het moment in Peru, de foto`s die ze me laat zien zijn echt zo mooi!! Ben ook jaloers!!

Yvonne zei

Misschien gaan jullie nog op weg, misschien zijn jullie al terug, maar dan hoop ik dat jullie een onwijs gave reis hebben gehad! En hoop ook dat jullie vooral veel contact hadden met locals, ze zijn zo vriendelijk. En natuurlijk de zon hebben zien opkomen bij Machu Picchu, zledzaam en emotioneel mooi!
Groetjes van Yvonne (van Hoof)