donderdag 19 november 2009

Topkoks voor thuiskoks 3

De opbrengst van dit kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van World Food Programme. Ieder verkocht boek is 40 schoolmaatlijden voor een kind in Malawi.
Voor Topkoks voor Thuiskoks 3 werden 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht gevraagd. Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurants wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken.
Het resultaat: een bijzondere bundeling van wereldgerechten van El Bulli, Herman den Blijker, Filip Claeys, Ramon Beuk, Sergio Hermans en vele anderen, waarvoor ze hun inspiratie haalden uit verre landen, bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin.

Dit boek kost maar €9,95 en is te koop bij diverse boekhandels of hier te bestellen. Leuk kado voor een verjaardag, 5 december of kerst. En je steunt er ook nog eens het goede doel mee! Mooi toch?

1 opmerking:

Anoniem zei

Topkoks voor Thuiskoks is een mooi cadeau om te krijgen en om weg te geven. Heb het boek gister voor mijn verjaardag gekregen. Mooie foto's en smakelijke recepten. En ik vind het top dat er 8 euro naar het goede doel gaat!