maandag 2 februari 2009

Sporty and fashionable

Ik ben op zoek naar leuke sportkleding voor de yoga. Nou ben ik al bij verschillende sportzaken geweest, maar daar vind ik de kleding vaak vrij duur en ook nog eens...tja....lelijk eigenlijk. Vaak gemaakt van synthetische glanzende stofjes en overal zitten van die stomme strepen op of leuk bedoelde designs die ik dus echt niet leuk vind.
Nou kwam ik op de H&M website dit tegen en dat staat mij veel beter aan. Niet duur, fijne zachte stofjes en het ziet er leuk uit! Je kan deze kleding tijdens het sporten aan, maar ze zijn ook nog leuk om gewoon te dragen. Dus ik denk dat ik binnenkort even naar de H&M ga om deze te passen. En anders bestel ik het gewoon online!

4 opmerkingen:

Audrey zei

Hoi marcia, ik heb laatst die zwarte broek besteld, ziet er goed uit en zit heerlijk. Ik zit nog niet op Yoga maar ben dit wel van plan, tips?

D@nielle zei

Ik bestel heel veel online dus ook het het lila shirt valt helaas tegen qua qualiteit, vond het erg dun .... Maar mijn ervaring is dat je dat gewoon met sommige shirts hebt van H&M terwijl andere juist dat lekker zachte tricot zijn. De broek lijkt me wel wat en nu zie ik dat Audrey die ook fijn vindt dus toch maar even bestellen ;)

Anita zei

Zal je zeker leuk staan :)

charlene zei

Goedgekeurd!!!! Ik moet ook nog wat nieuws hebben voor de yoga, dus bedankt voor de tip!!!