dinsdag 23 februari 2010

Yoga bag from scratch

Ik heb zondag in twee uur tijd van gerecyclede stof deze tas gemaakt voor mijn yogamat. De stof komt van twee oude dekbedovertrekken die ik bij de kringloop gekocht heb. Ik had een nieuwe naaimachine gekregen van mijn mama. Thanks mam! :-) En die moest ik natuurlijk even uitproberen. Ik ben eerlijk gezegd niet zo'n ster op de naaimachine, dus ik was benieuwd of het zou lukken. Ik had een tutorial met patroon van Amy Butler gedownload van internet voor deze tas. De insturcties zijn zo goed stap voor stap beschreven dat het me zonder fouten gelukt is om die tas in no-time in elkaar te zette. Op naar het volgende project!

Last sunday I made this yoga bag from recycled fabric in two hours. I got the fabric at a thrift store. My mom got me a new sewing machine. Thanks mom! And of course I had to test this new machine. To be honest I'm not that much of queen on the sewing machine, so I didn't know if I could pull it of. I downloaded a tutorial with pattern by Amy Butler from the internet for this bag. The step by step instructions are very easy to follow, so I maneged to make this bag in no-time. On to the next project!

7 opmerkingen:

Viv zei

wow, gaaf gemaakt!!!

Klaartje zei

Helemaal leuk! Leuke stof ook!

Anoniem zei

Graag gedaan!!!!!!!!!
Ooooh, wat zal er nog meer uit je creatieve handen komen. Ben benieuwd.
Je ziet er echt weer heel goed uit. Fijn om te zien.
xxx mama

Anoniem zei

Jeetje, wat een leuke tas! En wat een leuk idee om het van oude kussenslopen/dekbedden/etc te maken...ik krijg ineens de neiging om nieuwe overtrekken te gaan kopen, zodat ik aan de slag kan met mijn oude...hihihi

Daphne

Marije zei

Ik had de zelfde handleiding gedownload, maar ik kom maan niet goed uit wat voor nl maten het moeten zijn zou jij mij willen helpen met de maten???? Met veel liefs Marije !!!!

Marcia Hamelijnck zei

Wat bedoel je precies Marije? Bedoel je dat je het niet snapt omdat het inches zijn? De maten op het patroon zijn in inches. 1 inch = 2,54 cm. Dan kun je het zo uitrekenen. Of bedoel je dat niet?

Marije zei

Ja dat bedoelde ik wel, nogmaals weer even uit reken nu dan, ha ,ha ,ha ,lang leve de rekenmachine op mijn laptop ;-) !